För dig som vill äta gott under semestern

För dig som semestrar på First Camp Skara Sommarland finns flera goda matalternativ. Upptäck vår alldeles egna matservering First Camp Bistro där du kan avnjuta både varm och kall mat efter en hel dags äventyr. För dig som besöker sommarlandet under din vistelse så finns även flera goda alternativ även där. Här ger vi dig all information du behöver!

First Camp Bistro

Varmt välkommen till vår bistro på First Camp Skara Sommarland. Här serverar vi hemlagad mat med skön bistrokänsla som sitter extra fint efter en hel dag med aktiviteter och bad. Avnjut en god lunch, trevlig middag eller härligt häng i vår bistro. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen. Du hittar allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ även för de små camparna. Varmt välkommen!

Läs mer om First Camp Bistro och se menyn här.


Butik

På campingområdet hittar du även en butik och här finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du allt från mellanmål, snacks och glass till nödvändiga basvarorna och annat bra att ha under semestern. Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!


Skara Sommarland

På Skara Sommarland är smakupplevelsen lika oändlig som vårt nöjesutbud. Det finns ett brett utbud av kiosker, restauranger och caféer att välja mellan. Varför inte luta tillbaka på bistron Bryggan och njut av god mat i riktigt surfarklass? Eller testa några härliga klassiker från buffén Taco Loco, Fish & chips eller Sagopoolsgrillen. Här finns också Campingrestaurangen som erbjuder en à la carte meny och rykande färska pizzor. För vuxna finns öl- och vinservering och på sommaren kan man njuta av livemusik tillsammans med maten.

Om du är sugen på något lättare finns det flera caféer att testa på. Här finns lättare luncher, baguetter och fikabröd som du kan avnjuta med ett lyxigt baristakaffe. För dig som är på språng finns flera kiosker att stanna till vid. Kanske en klassisk french hot dog, kulglass, isande slush eller fluffigt sockervadd. Det är lätt att fylla på med energi hos oss, för att orka med alla äventyr i parken!