Stensö - Kalmar, camping i Kalmar

Badplatser

Det finns ett stort utbud av badplatser i Kalmar. Här kan du bada på livliga badplatser mitt i centrum, eller kanske du föredrar lugna mysiga stränder en bit utanför stadskärnan.

 

Stensö

Badplats med bryggor, sandstrand och gräs. Tillgång till dusch och WC. Badplatsen ligger på ett campingområde där det finns tillgång till butik, restaurang, minigolf, lekplats och motionsspår. Beläget cirka 2,5 km söder om centrum.

 

Kattrumpan

Populär badplats i slutet av Storgatan, mitt i centrala Kalmar. Brygga och sand vid strandkanten, i övrigt gräs. Tillgång till dusch och WC.

 

Kalmarsundsbadet

Badplats som 2013 genomgått en omfattande restaurering med en nyanlagd 150 m lång brygga, stor sandstrand och gräs. Badplatsen är handikappanpassad. Tillgång till dusch och WC. Badplatsen ligger ungefär 1 km söder om centrum. Trevlig promenad genom stadsparken och förbi Kalmar slott för att komma till badplatsen från centrum.

 

Långviken

Badplats med sandstrand, bryggor och hopptorn (10m). Tillgång till dusch och WC. Beachvolleybollplaner som sköts av Kalmar Volleybollklubb.Vinterbad med vedeldad bastu. Information om bastun, tel: 0480-45 07 06. Långvikens badplats ligger cirka 1,5 km från centrum i riktning mot Stensö.