Stensö - Kalmar, camping i Kalmar
stensö hoppkudden

Camping Stensö – Kalmar

På First Camp Stensö – Kalmar kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 4 stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00. Campingområdet med fri placering är lummigt med höga träd som skyddar mot vind och den skarpaste solen, detta område är även något kuperat. Övriga campingområden är mer öppna och plana med valbara platser, men med mycket grönska runt omkring. Vid receptionen, äventyrsgolfen och bistron är området öppet och ljust.

 

När du bokar boende på vår camping i Kalmar så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. First Camp Stensö - Kalmar erbjuder 260 fina campingtomter för husvagn, husbil och tält. Här bor ni med badplats och härlig natur alldeles inpå knuten och har samtidigt nära till centrala Kalmar. En mycket bra kombo! Anläggningens servicebyggnader är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare samt matlagningsmöjligheter. På området hittar ni också en servicebutik och en välbesökt restaurang.  Hundar får mer än gärna följa med på semestern. Här erbjuds många vackra promenadslingor och en fin hundbadplats.

Campingtomt med el – maxlängd 9 meter

Rymliga campingtomter med uppställning på gräs och el på tomten. Dessa tomter ligger utspridda på området och du hittar dem på områdena Solängen, Sommarängen och Dalen. Välj själv hur du vill bo och vad du vill ha nära till från kartan när du bokar.

Campingtomt utan el

Mysiga campingtomter utan el med uppställning på gräs. Här ställer du upp vagnen i något av våra härligt lummiga områden på campingen omgiven av skön natur. Välj din specifika plats när du checkar in.


Husbil

Husbilsplats med el – maxlängd 9 meter

Trevliga husbilsplatser med el och uppställning på hårdlagd yta och med gräs intill. Husbilsplatserna är belägna i området vid receptionen/butik och alldeles intill lekplatsen och campingens hoppkudde. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Husbilsplats utan el

Fina husbilsplatser utan el. Uppställning på hårdlagd yta med gräs intill. Husbilsplatserna är belägna i området vid receptionen/butik och alldeles intill lekplatsen och campingens hoppkudde. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.


Tält

Här finns trevliga campingtomter för dig som vill tälta. Boka din plats i onlinebokningen eller via telefon.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!