alt
kärradal camping barn
Jobba på First Camp - Lediga tjänster personal
alt

För ett bättre samhälle ❤️️

Tillsammans med våra partners, leverantörer, kollegor och gäster strävar vi för att göra vårt lilla hörn av världen, och även platser dit våra hjul inte alltid rullar fram, till ett bättre ställe. Utöver vårt miljöansvar vill vi stötta organisationer och verksamheter som tillsammans gör skillnad för människor runt om i världen. Vi är väldigt glada och stolta över de organisationer vi samarbetar med och att vi kan vara med och bidra för att göra världen lite bättre. Här kan du läsa mer om våra sociala arbeten som vi arbetar med inom First Camp.  

Mer om våra samarbeten 🌟

Förändra flickors framtid

All den pant som vi samlar in på våra destinationer under året skänker vi till Plan International som är en global barnrättsorganisation som kämpar för barns rättigheter i över 80 länder. De samarbetar med barn, föräldrar, lärare och ledare för långsiktiga förändringar i samhällen och är närvarande både i katastrofer och i förebyggande arbete. 

Ingen ska dö eller skadas i trafiken

MHF är en ideell trafiksäkerhetsorganisation med fokus på trafiknykterhet. Sedan starten 1926 har de aktivt tagit del i många olika frågor med syfte att höja trafiksäkerheten i Sverige. De arbetar i linje med nollvisionen som riksdagen beslutat om – att ingen ska dö eller skadas i trafiken. Vi fokuserar våra insatser på att propagera för trafiknykterhet.

För dig som vill läsa mer 🌟

Jobba på First Camp - Lediga tjänster

Våra värderingar

Vi lever dagligen efter våra värderingar: We care, We have fun, We simplify och We deliver results. Vilket betyder att vi bryr oss om gäster, kollegor och miljön. Skrattar tillsammans och har roligt, för camping är ju kul(!).


Mer om vårt miljöarbete

First Camp är Skandinaviens största campingkedja, och är man stor måste man vara snäll - speciellt mot miljön och vår planet. En av våra starka värderingar som vi dagligen arbetar med är nämligen We Care och därför lägger vi stort fokus på just miljö och hållbarhetsarbete.

Yessis bästa miljötips

Vad kan du som campare göra för att bidra till en mer hållbar semester? Här delar Yessi med sig av sina bästa tips och trix! Låt dig inspireras och var med och hjälp oss att bidra till en bättre miljö.