Hoppa till innehåll

Nästan mitt i stan

First Camp City-Stockholm

Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men vi finns här som vanligt.

First Camp City-Stockholm är en liten och personlig camping vackert belägen i Flatens naturreservat invid Flatensjön. Här bor ni både med närhet till naturen och ett oslagbart läge för att upptäcka Stockholm. Ta avkopplande promenader i varierande skogsmark eller njuta av sol och bad vid sjöns fina badplats med sandstrand, ute-gym och minigolfbana. På campingen finns även en lekplats.

Strax intill campingen ligger Ställplatsstockholm som erbjuder ställplatser för husbilar och som har öppet dygnet runt, hela året.

Hos oss finns campingtomter för husvagn, husbil och tält samt fräscha och moderna stugor.  På området finns även en liten kiosk. Hundar är hjärtligt välkomna – Flatens naturreservat är perfekt för härliga promenader med fyrfota vänner!

Säkra dina campingminnen
– Boka med flex idag!

Bokningen för 2020 är öppen. Säkra din campinglycka med flexpris för mer frihet i din bokning.

Info

Öppettider
Destinationen har öppet året om.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

11 november till 2 april
Måndag 15:00 - 17:00
Onsdag 15:00 - 17:00
Fredag 15:00 - 18:00

Ställplatsstockholm
Ställplatsen har dygnet runt-öppen incheckning i automat, betalning med Visa eller Mastercard. Vänligen notera att du måste ha en e-mailadress för att kunna checka in i automaten.

Se praktisk info

Utflykter i Stockholm

Läs mer

Helg på Grönalund

Läs mer

Shoppa i stan

Läs mer

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

6 tips för en skönare campingsemester

Läs mer

Sportlovscamping med First Camp

Läs mer

Bucket list 2020

Läs mer