Hoppa till innehåll

Paradisön på den danska västkusten

Paradisön på den danska västkusten

First Camp Lakolk Strand-Rømø

Välkommen till vår danska camping på Rømø i Danmark! First Camp Lakolk Strand-Rømø är en riktig semesterpärla på södra Jylland, bara några mil från den tyska gränsen och invid en UNESCO-listad naturpark. På det danska Västerhavets största ö väntar en toppmodern campingplats i sanddyner invid en av Europas bredaste sandstränder och med fenomenala naturupplevelser runt hörnet.

Ön bjuder på många roliga aktiviteter för både stora och små campare. Välj mellan en närmast oändlig rad av barnvänliga och stillsamma aktiviteter eller tuffa fysiska upplevelser som wind- eller kitesurfing. På campingen leker barnen med sin rymdkompis Blïx i barnklubben varje dag mellan vecka 27-32, med allt ifrån tipspromenader, skattjakter och femkamper, och på stranden väntar många sköna timmar av sol och bad.

Här bor du i tält, husvagn, husbil eller stugor med plats för upp till sex personer. Allt med den gyllengula sandstranden och det blå Västerhavet några meter bort.

Välkommen!

Säkra dina campingminnen nu
– Betala senare!

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Öppettider
12.04.2019-27.10.2019

Lågsäsong
Lördag-torsdag 09.00-19.00
Fredag 09.00-22.00

Högsäsong
Lördag-torsdag 09.00-21.00
Fredag 09.00-22.00

Restaurang
Det mesta av vad man kan behöva finns på bekvämt avstånd från campingområdet. På ett köpcentrum precis intill campingen finns både restauranger, glasscaféer och ett flertal affärer.

Butik
Vid campingentrén finns en butik med dagligvaror, tidningar m.m.

Se praktisk info

Upplev mer, betala mindre

Läs mer

Snooza hemresan - bli säsongsgäst

Läs mer

Upptäck våra stugor

Läs mer

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer