Hoppa till innehåll

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

First Camp Tylösand-Halmstad

Ett ögonblicks promenad från Sveriges vackraste strand ligger vår camping i Tylösand! First Camp Tylösand-Halmstad är badparadiset med den sju kilometer långa sandstranden, som kan skryta om att blivit omröstad till Sveriges bästa i en läsaromröstning i Aftonbladet.

Inte nog med att stranden är perfekt för snäckplockning och flipflop-moments, här finns mängder med tillfällen till fritidsaktiviteter, utflykter och nöjesliv. För den kräsne golfaren väntar två 18-hålsbanor i området, förutsättningarna för vindsurfing är de bästa tänkbara och nöjeslivet i Halmstad bjuder på restauranger och nattliv för alla smaker. På campingområdet leker barnen med sin rymdkompis Blix i barnklubben varje dag mellan vecka 27-32 med tipspromenader, skattjakter och sandslottstävlingar medan de vuxna äter något gott vid vår restaurang.

I moderna stugor och på campingtomter, i husbil, husvagn eller tält, bor du nära stranden och känner havsbrisen precis utanför dörren.

Välkommen till västkustens sommarparadis!

Info

Öppettider
Stugor året runt.
Camping mellan 29 mars – 30 september

Reception
Måndag-söndag 08:00-21:00

Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

Servicebutik
Servicebutiken öppnar den 10 maj.

Restaurang
Öppnar åter i juni 2018. Underhållning varje onsdag och lördag klockan 20:00 under högsäsong.

Se praktisk info

Midsommar på campingen

Läs mer

Snooza hemresan - bli säsongsgäst

Läs mer

Stughelg vid stranden fr. 775kr/pers

Läs mer

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.