Höstlov i varberg
Höstlov varberg
Höstlov varberg
Höstlov varberg

Rys och mys i Varberg

Under höstlovet förvandlas Varberg till en magisk plats av ljus och ljud. Välkomna till “Rys och Mys” – ett evenemang som gör Varbergs historiska miljöer både lite läskiga och mysiga! Dessutom väntar spännande äventyr som spökvandring, ljusvandring genom valv och underjordigska gånget och massor med matupplevelser.

 

Vad händer under höstlovet? 

Under höstlovet i Varberg finns mängder av aktiviteter för alla åldrar. Barnen kan bland annat få ansiktsmålning på Naturum, hjälpa till att tillverka helikoptrar, fågelmat eller kanske till och med träffa häxorna Skrota och Skräpa och deras hemliga skatt. Följ med på en spännande ljusvandring från Varbergs torg, genom dess pittoreska gator och parker, till det skimrande kulturhuset Komedianten. Kanske en kaninjakt för de små eller en sväng till Engelska parkens magiska ljus- och ljudshow? Och för de äventyrliga, vågar ni er ut på Kallbadhusets upplysta brygga i oktobermörkret? Eller kanske utforska de belysta valven upp till Borggården?

 

Så packa UV-ficklampan, karta och penna och bege er till Varberg under höstlovet! På First Camp Björkäng bor ni perfekt för att uppleva allt som Varberg har att erbjuda. Kom och njut av en magisk höst i Varberg! 🍂🎃🔦

 

Läs mer om höstlovet i Varberg här!