skogsvandring promenad
Hökensås vandringsled

Sunne vandringsvecka 2023

Maj och september 2023

 

Välkommen till Sunne vandringsvecka 10 – 14 maj och 20 – 24 september!  Vandra i grupp tillsammans med guide i det värmländska landskapet.


Vandringarna passar de flesta och är strax under en mil per dag.  Att vandra med guide ger dig en annan upplevelse än om du vandrar på egen hand. Vandringsguiderna är diplomerade Sagolika Sunne guider och kan berätta historier om Peckeregutten och om Lomjansguten. De kan visa på ovanliga växter och troligen berätta vilken fågel det är som sjunger. De kan berätta om livet på Finnskogen och om tidig industrihistoria och gruvdrift. Framförallt kan de visa dig vägen så du känner dig trygg. För detaljerat program* och mer information om Sunne Vandringsvecka, läs här.

 

*Arrangören reserverar sig för att eventuella programförändringar kan ske beroende på väderlek samt restriktioner. Minimum antal deltagare 5 st. 

Boka vandringsveckan

Häng mer på ett äventyr du sent kommer att glömma!

Pris: 6200kr per person.

I paketpriset ingår:
4 x Övernattningar i självhushållsstuga
3 x Vandringar tillsammans med guide
Transport till vandringsled
Fri parkering

Bokningsvillkor:
– Av- och ombokning tillåts fram till och med 9 maj kl. 15:00 alternativt 19 september kl 15.00. Därefter debiteras hela beloppet.
– Bokas enbart direkt via destinationen på telefon: 0565 – 16770 alternativt via mail: sunne@firstcamp.se. Kan ej bokas online.
– Erbjudandet gäller enbart under perioden 10 - 14 maj och 20 - 24 september 2023.
– Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Varmt välkommen med din bokning!