Ica stammis First Camp

Äntligen stugsemester!

Som Stammis på ICA får man lite mer. Som rabatt på din nästa stugsemester, till exempel! Men det vet du ju såklart redan.

Vi är så glada att du har bokat ditt semesterboende med oss på First Camp och vi hoppas att du får en fantastisk hemester när det är dags. Härliga utflyktsmål, vida vyer, vita stränder och magiska solnedgångar väntar i Sverige – vid din destination och över 50 till.

Vill du också få ut mesta möjliga under sommarens dyrbara semesterdagar? Vi förstår. Därför har vi samlat några av våra skönaste semestertips här nedan.

Hämta din rabattkod på ica.se

Golf Ica stammis First Camp

Stammispris på golf!

Vem utmanar du i sommarens bästa utomhusspel? Som Stammis på ICA får du och en vän ett speciellt stammispris på destinationens mini- eller äventyrsgolfbana. Spela 2 för 70 kr på äventyrsgolfbanan, eller 2 för 50 kr på minigolfen.

Observera att minigolf och äventyrsgolf inte finns på samtliga First Camp-destinationer. Erbjudandet gäller både barn och vuxna. Visa mailet i receptionen och nämn att du vill spela för stammispris. 

Tips Ica stammis First Camp

Tips och trix för semestern

Ibland kan det dyka upp funderingar. Vi vill göra ditt semestrande så enkelt som möjligt och har därför samlat det mesta som kan vara bra att veta före, under och efter vistelsen på en och samma sida.   

Sommarlovstips Ica stammis First Camp

Sommarlovstips för alla åldrar

Här tipsar vi om allt från utflykter, aktiviteter och roliga upplevelser som hela familjen kommer tycka är kul. Vi har såklart rådfrågat våra fantastiska gäster i frågan, och som vanligt är tipsen riktigt bra. Vad ska ni göra på er hemester?

Aktivitetsprogram Ica stammis First Camp

Aktiviteter på 39 destinationer

Det finns såklart ingenting som säger att du behöver lämna området när du stugsemestrar hos oss. Mellan v. 27-32 bjuder vi på ett storslaget aktivitetsprogram med såväl kvällsunderhållning, utomhusträning och barnklubb tillsammans med lyckodjuret Yessi. Allt ingår!

Familjestugor Ica stammis First Camp

Och nästa destination är…

Med stugsemester behåller du hemmakänslan men adderar möjligheten att upptäcka nya ställen och skapa nya minnen. I våra familjestugor finns alltid två sovrum, fullt utrustat kök och parkering utanför dörren. Kanske hittar du nästa boende här?

Recept Ica Stammis First Camp

Solskensbowl för roadtripen

Campingsemester kan betyda en del rullande tid på vägen så, vad passar egentligen bra att äta i bilen eller husbilen? ICAs kock Caroline Wilbois tipsar om en urgod solskensbowl som du enkelt häller över i en termos för resan.

Recept Ica Stammis First Camp

Smarrig sommardessert

ICAs kock Caroline Wilbois tipsar om en helt fantastisk sommardessert som sätter extra guldkant på alla ljumma sommarkvällar som vi har framför oss. Vad väntar du på? Spana in receptet och testa nu! Du kommer inte bli besviken.

Recept Ica Stammis First Camp

Fingerfood för härliga kvällar

Även om sommaren såklart innebär massor av tid utomhus blir det ju också en och annan kväll i tv-soffan eller kring familjens bästa sällskapsspel. ICAs kock Caroline Wilbois tipsar om det perfekta kvällssnackset. Testa du med!

Ica stammis First Camp

Upp till 15% rabatt på stugor

Med över 55 destinationer och över 1500 stugor är nästa stugsemester aldrig långt borta. Som Stammis på ICA får man lite mer och därför ger vi dig rabatt på alla våra stugor – året om.

Med högsäsong avses 20 juni – 7 augusti 2022.

Med för- och eftersäsong avses perioderna 19 maj – 19 juni 2022, samt 8 augusti – 31 december 2022.

Hämta din rabattkod på ica.se

Erbjudandena gäller endast online och på våra svenska destinationer. Gäller boende i stuga eller hotellrum.