Norrlands bästa campingar - Ansia i Lycksele

För naturälskaren

Vackra vandringsleder, magiska mossar eller himmelska bad. Vad vill du uppleva i naturen idag? I närheten finns perfekta miljöer för härliga naturupplevelser, bland lummig grönska och vidsträckta vyer. Här är några guldkorn för äventyr i det fria.

Utflyktsmålet Höjdpunkten

Upplev naturen när det är som bäst, gör en utflykt till Höjdpunkten som ligger ca 10 minuter bort med bil. Ta med kaffe och picknick och njut av vacker natur och storslagna vyer. Har du tur kan du även få uppleva norrsken.


Vandring och löpning

I områdena runt Lycksele finns många fina vandringsleder att upptäcka. 7 km från Lycksele finner ni Grivetjärnsrundan – en 6,6 km lång promenadstig som löper genom gammskogen och erbjuder vacker utsikt! Njut av den norrländska naturen och det härliga lugnet helt enkelt.    

Läs mer här


Forsränning

Upplev naturen och var med om ett riktigt roligt äventyr på en och samma gång! Ca 3 mil från Lycksele har du möjlighet att uppleva forsränning på Vindeälven tillsammans med Forsknäckarna. En rolig aktivitet som du kan göra tillsammans med familj eller vänner.

Läs mer här.


Aktivitet fiske

Fiske

Lyckseles fiskevårdsområde täcker en stor yta av olika vattendrag. Här finns det något för alla. Prova på ett riktigt roligt och härligt fiske i Norrland du med.Lyckseles fiskevårdsområde täcker en stor yta av olika vattendrag. Här finns det något för alla. Prova på ett riktigt roligt och härligt fiske i Norrland du med.