Ansia - Lycksele vinter

För vinterfantasten

Ansia – Lycksele är ett säkert kort när det kommer till vintercamping och roliga vinteraktiviteter! Destinationen ligger nämligen precis intill Umeälven, som under vintern förvandlas till Arenaälven och där kan du prova på allt från skridskoåkning, längdskidor och icekarting. Eller varför inte prova på pimpelfiske eller en tur på sparken? Här finns allt för alla, både stora och små campare! Njut av en riktigt norrländsk vinter med massa fartfyllda aktiviteter i närheten av destinationen.

 

Runt Arenaälven finns även flera vindskydd och grillplatser för dig som vill mysa till det lite extra. Varför inte packa med matsäck och varm choklad och spendera en heldag utomhus? Underbart om du frågar oss! Lycksele är också en fin stad att upptäcka på längdskidor. Här finns en del skidspår som slingrar sig bland rogivande och vacker natur.

 

Hundspannsturer

Är du redo för ett riktigt roligt äventyr för hela familjen? Tillsammans med Wild Lapland som ligger ca 30 minuter bort kan vi nu erbjuda magiska hundspannsturer när du bokar boende hos oss på Ansia. En riktigt rolig och unik aktivitet med direkt möte med naturen som leds av Morgan och hans Alaskan Huskys. Och inte nog med det, du kan dessutom välja bland flera olika hundspannsturer. Vad sägs om en heldag ute i vildmarken, norrskensjakt eller varför inte vara föraren av hundspannet? En unik möjlighet du inte vill missa!

Låter detta som något för dig? Tveka inte på att boka denna magiska norrlandskombination. Om du redan bokat ditt boende kan du dessutom lägga till detta i efterhand. Kan endast bokas direkt via destination, ej online.

För mer information och bokning kontakta oss på:
Telefon: 0950-100-83 eller mail: ansia@firstcamp.se