Norrlands bästa camping

Motorveckan i Lycksele

Dags att börja räkna ner dagarna till årets festligaste vecka! Snart öppnar vi nämligen bokningen för boende under Motorveckan – Lyckseles egen motorfest som äger rum 20 juli – 28 juli 2024! En vecka där action, nostalgi, humor, glädje och kärlek samsas. Där det klassiska möter det nya, och motorintresserade förenas. Passa på att säkra ditt boende hos oss på Ansia – Lycksele under denna roliga och fartfyllda vecka.

 

 

Inför bokning:
– Man måste ha fyllt 25 år för att boka. Personen som bokar ska även vara en av dom som bor hos oss under hela vistelsen.
– Boendet får ej överlåtas till någon annan innan eller under vistelsen.
– Vid kontroll ska bokaren kunna inställa sig på plats inom 60 minuter.
– Det går att tälta men då behöver du boka en campingplats med el.
– Minimum bokning camping: 8 dygn, 20/7 – 28/7.
– Minimum bokning stuga: 4 dygn, 24/7 – 28/7.
– Endast det antal personer stugan/rummet är avsedd för får bo där.
ex. 4-bäddsstuga = 4 personer.
-campingband delas ut till incheckade gäster.

 

 

Övrig information:
Det är endast tillåtet att ha ett motorfordon per hyrd campingtomt/stuga/rum. Vid incheckning kommer vi att notera vilken bil/vagn som tillhör respektive stuga och campingtomt. En parkeringsbiljett delas ut till detta fordon vid incheckningen. I mån av plats kan extra fordon som är kopplad till en bokning ställas på anvisad parkering, kostnad 100 kr/fordon, går ej att förbokas.
– Efter kl. 24:00 släpps inget fordon in på området.
– Ansias parkering är avsedd för våra gäster.

Du förbinder dig, i och med köpet av logi, att följa våra vid var tid gällande trivsel- och ordningsregler på den Destination bokningen avser samt att följa vår personals anvisningar. En av de viktigaste trivsel- och ordningsregler vi har på våra Destinationer är att du och ditt sällskap ska iaktta största hänsyn och tystnad gentemot övriga gäster (se Webbplatsen). Om du, eller någon i ditt sällskap, inte följer vår personals anvisningar eller gällande trivsel- och ordningsregler, förbehåller vi oss rätten att avvisa dig och ditt sällskap från Destinationen. Du förlorar då din rätt att nyttja köpt logi eller återfå vad du betalat.

 

Vill du läsa mer om Motorveckan? Här kan du läsa mer om evenemanget