Ansia - Lycksele restaurang
Ansia - Lycksele restaurang

Norrländska kulinariska upplevelser

Restaurang Ansia eller Bistro Corner – här finns olika alternativ för att passa alla våra gäster. I Restaurang Ansia kliver du in i en norrländsk kåta med spektakulär utsikt över Umeälven. På restaurang Ansia serveras en stor frukostbuffé, utsökta luncher och klassiska middagar med mat i norrländskt tema.

 

I Bistro Corner hittar ni mat med skön bistrokänsla. Här finns enklare snacks, perfekt barnmat såsom pannkakor med sylt eller pommes frites, men också mer tilltagna varmrätter.

Restaurang Ansia

Restaurang Ansia ligger vackert beläget utmed Umeälven. De stora panoramafönstren låter dig njuta av den magiska utsikten medans du njuter av den goda maten. Inredningen går i stilrent trä med bekväma läderdynor på stolarna. Atmosfären i lokalen höjs ytterligare av det höga taket och det naturliga ljusinsläppet i kronan på kåtan. Karaktären av festvåning gör Restaurang Ansia till ett populärt ställe för bland annat bröllop och företagsfester. 

Vi är en kontantfri restaurang, betalning sker med kort eller via Swish.

Restaurang ansia

Frukost

Frukostbuffén dukas upp i restaurangen
Mån-fre 06:30-09:00
Lör-sön 08:00-10:00

Vid lägre beläggning levererar vi frukostpåse istället för frukostbuffé, kontakta oss för mer information på 0950-10083.


Restaurang ansia

Lunchservering v. 13

Kl. 11.00-13.00
Pris: 110 kr inkl. måltidsdryck och kaffe

Torsdag 30 mars
Pyttipanna med stekt ägg.
Dessert: Chokladbollar

Fredag 31 mars
Nattkörd fläskytterfilé med svampsås och rostad potatis.
Dessert: Lemon posset


Ansia - Lycksele restaurang

Påskbuffé - 8 april

8 april kl. 15:00-19:00
Pris: 295 kr exkl. dryck

Fira in påsken med en klassisk påskbuffé! Bordsbokning: 0950-10083

6 april stängt skärtorsdagen
7 april stängt långfredagen


Bistro corner

På First Camp har vi vår egen matservering, First Camp Bistro. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till goda middagar och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns även alternativ för våra små campare. Bistron öppnar under våren och har öppet hela sommaren, välkommen!