För barnfamiljen

Norsjö – Telemark har aktiviteter för alla åldrar.

 

Koppla av med några lata dagar på stranden, eller prova några av våra aktiviteter på campingen eller i närheten.

 

Vår camping har flera aktiviteter, men vår huvudsakliga verksamhet är kabelparken som passar hela familjen och är något i sin klass.

 

Vi har enkla aktiviteter som trampbåtar, kanoter, SUP-brädor, båtuthyrning, minigolf, utomhusträningsutrustning, aktivitetscenter med barnaktiviteter i juli samt frågesport och andra aktiviteter.


Klätterparken högt och lågt

Telemarks roligaste klätterpark ligger bara 20 minuter bort från campingen! kan du uppleva världen från trädtopparna genom 119 hinder i 6 banor med totalt 18 ziplines av varierande längd och svårighetsgrad. Roligt för både stora och små, ett perfekt äventyr för hela familjen. För att vara garanterad en plats är det lämpligt att köpa biljetter på klätterparkens hemsida innan ankomst; biljetter. Läs mer om parken här.


Bø Sommerland

Skandinaviens största vattenpark och ett måste att besöka om du gillar badäventyr! Sommarlandet är fullproppat med aktiviteter för stora som små, med ett stort utbud av vattenrutschbanor och roliga aktiviteter. Här kan ni tävla mot varandra, åka tillsammans och skapa minnen ni sent kommer att glömma!

Vattenparken hittar ni ca 25 minuter från campingen, vilket gör det till en perfekt dagsutflykt en solig dag. Läs mer och köp biljetter här.