alt
alt
Bode Björkenäs pool
alt

Barnpool på campingen

I vår barnpool kan minstingen plaska loss, en självklar favorit för alla små campare. Här kan ni leka och busa så mycket ni vill, och kanske till och med öva på dom första simtagen? Inga badkrukor här inte - plaskmöjligheterna är oändliga!

Björknäs – Boden

Välkommen till vår idylliska camping i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har öppet året om och som om sommaren bjuder på fantastiska soldagar och som under vintertid förvandlas till ett riktigt winter wonderland.

Arcus – Luleå

Välkommen till vår camping i Luleå, First Camp Arcus – Luleå, som är öppet året runt med sina magiska sommardagar och vackra vinterlandskap. På den norrländska kusten i Luleå väntar ett enastående naturliv, så fram med fiskespöet och hämta hem dagens kvällsmat i form av sik, röding och gädda direkt från Lule älv.

Orsa vinter

Orsa – Dalarna

I vackra Orsa kan du semestra året runt! Med stort aktivitetsutbud, restauranger, camping, stugor och vandrarhem finns något för alla!

Ekudden – Mariestad

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger First Camp Ekudden – Mariestad. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet.

Utsikt i Mölle - Höganäs

Mölle – Höganäs

Vid vår camping i Mölle bjuds du på storslagna naturupplevelser, utflykter och spännande aktiviteter. Här finns också ett poolområde som är den självklara favoriten för de små.

Råå Vallar – Helsingborg

First Camp Råå Vallar – Helsingborg har ett perfekt läge precis vid vattnet och slående utsikt över Ven och Danmark. En utmärkt destination för såväl par och barnfamiljer som gäng av goda vänner.

Röstånga – Söderåsen

First Camp Röstånga – Söderåsen är ett riktigt paradis för barnfamiljen såväl som naturälskaren.

Hasmark Strand – Fyn

När du besöker campingen Hasmark Strand – Fyn har vi gjort en extra insats för att du ska få din drömsemester att gå i uppfyllelse. Oavsett om du letar efter aktiviteter eller avkoppling är vi redo att leva upp till dina önskemål.

Klim Strand – Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – nordvästra kusten är en barnvänlig camping, men där det finns något för alla generationer.

Råbjerg Mile – Skagen

Råbjerg Mile är en populär familjecamping med plats för alla.

Skovlund – Lillebælt

Med en stor vattenpark, 5 lekplatser, fantastiska faciliteterf, butik, café och kanske Fyns vackraste havsutsikt är First Camp Skovlund – Lillebælt det självklara valet för en camping- eller stugsemester på Fyn för hela familjen.