Konferens - First Camp Hoppa till innehåll

Black Friday - 40% på camping och stugor! Använd koden: FRIDAY21

Till erbjudandet

En dalaidyll mitt bland Vasaloppsspåren

En dalaidyll mitt bland Vasaloppsspåren

En dalaidyll mitt bland Vasaloppsspåren

En dalaidyll mitt bland Vasaloppsspåren

Konferens

Inspirerande möte eller fartfylld kick-off?

Ge oss förutsättningarna och låt oss sedan ansvara för helheten. Här i hjärtat av Dalarna, intill Siljan och de blå bergen låter vi gärna anrika traditioner färga hela arrangemanget.

Moraparkens natursköna men ändå centrala läge intill Österdalälvens strand ger oss obegränsade möjligheter till upplevelser eller sammansvetsande aktiviteter. Med Moraparken som konferensarrangör får ni en egen kontaktperson som genom sitt personliga engagemang ser till att konferensen blir till ett positivt minne.

På Moraparken – Dalarna finns 5 olika konferensrum som rymmer allt från det lilla mötet, till det stora på 150 personer. För större event och nöjen finns även stora salen som går att hyra. Ett säkert kort för dig som planerar något riktigt stort!

Låter det intressant? För mer information om upplägg och prisuppgifter, vänligen kontakta:

konferens.mora@firstcamp.se
070-333 13 28

katrin.strandell@firstcamp.se
070-558 50 66

9 nya destinationer
Upptäck våra nya destinationer

Hurra! First Camp-familjen växer och vi välkomnar Svenska Campingpärlor in i gemenskapen! 9 nya destinationer att upptäcka inför ditt nästa campingäventyr, tjohoo!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Tips – Upplev Skånes alla musterier

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer