First Camp Siljansbadet - Rättvik - 4-stjärnig camping vid stranden nära centrum Hoppa till innehåll

Familjepärla vid Siljans strand

Familjepärla vid Siljans strand

Familjepärla vid Siljans strand

First Camp Siljansbadet – Rättvik

 • Hej bästa campare, vad kul att du hittat hit! Siljansbadets Camping är nu en del av First Camp-familjen och all information om destinationen hittar du nu här. 😊 Surfa lugnt!

  Fyrstjärniga Siljansbadet ligger längs med Siljans långgrunda och badvänliga sandstrand. Det är en perfekt plats för härliga bad, spännande familjeaktiviteter och middagar i solnedgången vid vattnet.

  Många av platserna på campingen har strandtomt, andra ligger under skuggande tallar eller i öppna soliga områden. Vi har boende i olika storlek och standard, från enkla campingstugor till villavagnar och lägenheter. I den södra änden av campingen ligger Rättviks kända landmärke Långbryggan med sina 628 meter och i den norra delen syns kyrkan och kyrkstallarna. Mitt på området ligger dessutom den uppskattade lekplatsen och minigolfbanan. Under sommarveckorna 27 till 32 kan du ta del av vårt rekordstora aktivitetsprogram med bland annat barnklubbträning och underhållning.

  In till centrum är det bara en kort promenad, i Rättviks centrum finns mysiga butiker, hantverk, caféer och restauranger. Mellan campingen och centrum ligger Resecentrum, vilket gör att du är enkelt kan komma med tåg och praktiskt taget landa på campingområdet när du kliver ut på perrongen.

  Välkommen till en familjepärla vid Siljans strand!

  Barnklubb
  barbell Träningsprogram
  Kvällsunderhållning
  pool Pool
  child Barnpool
  Bistro/Restaurang
  shop Butik/Kiosk
  Frukostpåse
  Husdjursvänligt
  Lekplats
  Närmaste strand/bad: 100m
  location_city Närmaste centrum: 500m
  Kika in lågpriskalendern 🎉

  Vad sägs om att boka din nästa resa till bästa möjliga pris? Välj själv var, när och hur du vill åka och låt lågpriskalendern göra resten av jobbet. Här får du förslag på bästa pris utifrån dina önskemål, hurra!

  Info

  Öppettider
  First Camp Siljansbadet – Rättvik har öppet nu under sommarsäsongen. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.

  Destinationen är bemannad
  Personal finns på området under öppettiderna.

  14 augusti till 25 september
  måndag - söndag 09:00 - 18:00

  Butik
  Butiken fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

  Se praktisk info

  Midsommarfirande på campingen

  Läs mer

  Bucketlist runt Siljan

  Läs mer

  Besök Enåbadet!

  Läs mer

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  Sveriges skönaste stränder

  Läs mer

  Bästa campingarna på Västkusten

  Läs mer

  12 tips på mindre campingar

  Läs mer