Aktivitet bastu

Bastu

Starta dagen på bästa sätt, eller avsluta på topp! I vår fräscha bastu kan du återhämta dig tillsammans med vänner och familj, eller knyt nya bekantskaper och lär känna dina campinggrannar lite bättre.

Ansia - Lycksele

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele är en härlig premium-destination i norra Sverige

Duse Udde – Säffle

Välkommen till vår camping Duse Udde utanför Säffle! Här bjuds du på allt från kultur och historia till äventyr och aktiviteter av alla dess slag.

Solvik – Kungshamn

Inte mycket kan mäta sig med havsutsikten från First Camp Solvik – Kungshamn. Här campar du kungligt med Bohuslän och Bästkusten nedanför dina fötter.

Västerås - Mälaren

Västerås – Mälaren

Trivsamma First Camp Västerås – Mälaren är vackert belägen precis vid Mälaren

Mölle – Höganäs

Vid vår camping i Mölle bjuds du på storslagna naturupplevelser, utflykter och spännande aktiviteter. Här finns också ett poolområde som är den självklara favoriten för de små.

Oknö – Mönsterås

Letar du efter en mindre camping med en enklare standard? Då är du varmt välkommen till First Camp Oknö – Mönsterås ligger i skärgården mellan Mönsterås och Öland.

Frigård – Flensborg Fjord

First Camp Frigård – Flensborg Fjord på södra Jylland är en av Danmarks härligaste campingplatser. Destinationen ligger i Kollund, i ett varierat naturlandskap med skog och strand nära Flensburgfjorden och tyska Flensburg.

Klim Strand – Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – nordvästra kusten är en barnvänlig camping, men där det finns något för alla generationer.

Gol – Hallingdal

I hjärtat av handelsplatsen Hallingdal finner du First Camp Gol – Hallingdal, känt för sitt mångsidiga utbud av aktiviteter under såväl sommar som vinter

Sjöstugan – Älmhult

Här kan du njuta av en härlig campingsemester med känslan av befinna dig i en av Astrid Lindgrens magiska sagor.