alt
alt
alt
Norrlands bfirst camp tylösand - halmstad

Strand och bad

Stränder, stränder, stränder. När man tänker efter kan man många gånger slås av häpnad när man inser hur många vackra stränder vi faktiskt har i vårt avlånga land. Glöm medelhavet och upptäck våra egna vita sanddrömmar i både väst och öst.

Boden bad pool

Björknäs – Boden

Välkommen till vår idylliska camping i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har öppet året om och som om sommaren bjuder på fantastiska soldagar och som under vintertid förvandlas till ett riktigt winter wonderland.

Arcus – Luleå

Välkommen till vår camping i Luleå, First Camp Arcus – Luleå, som är öppet året runt med sina magiska sommardagar och vackra vinterlandskap. På den norrländska kusten i Luleå väntar ett enastående naturliv, så fram med fiskespöet och hämta hem dagens kvällsmat i form av sik, röding och gädda direkt från Lule älv.

enåbadet

Enåbadet – Rättvik

Alldeles intill Siljan ligger Rättvik med röda timmerstugor, glittrande vatten, folkdräkter och kända för sina glänsande veteranbilar under Classic Car Week.

Fläsian - Sundsvall

Fläsian – Sundsvall

Välkommen till First Camp Fläsian – Sundsvall, en vacker camping med havet som granne. Ta med ditt hem på hjul eller bo i någon av stugorna på campingen och njut av den fina havsutsikten, stranden och den rogivande naturen. På campingen kan du dessutom hyra cykel för att utforska närliggande områden lite mer!

Camping Östersund- Frösön. Norrlands bästa campingar

Frösön – Östersund

Några minuter från Östersund, med vy över Storsjön, ligger First Camp Frösön – Östersund.

Lugnet – Falun

First Camp Lugnet – Falun är belägen i en rofylld och naturskön miljö i östra Falun. Här finns boendealternativ i alla prisklasser, samtliga med den gemensamma nämnaren att de har den stora och moderna idrotts- och fritidsanläggningen Lugnet precis inpå knuten.

Umeå camping

Nydala – Umeå

Välkommen till vackra Norrlandskusten och First Camp Nydala – Umeå som håller öppet året runt för dig!

Orsa_Hansjöstuga Plus

Orsa – Dalarna

I vackra Orsa kan du semestra året runt! Med stort aktivitetsutbud, restauranger, camping, stugor och vandrarhem finns något för alla!

Siljansbadet – Rättvik

Fyrstjärniga Siljansbadet ligger längs med Siljans långgrunda och badvänliga sandstrand. Det är en perfekt plats för härliga bad, spännande familjeaktiviteter och middagar i solnedgången vid vattnet.

City – Strömstad

First Camp City – Strömstad är en lugn och naturnära camping i äkta bohuslänsk miljö med närhet till havet.

Norsjø – Telemark

Mer på Norsjø – Telemark! På vår destination finns allt för en lyckad vistelse, god mat och roliga aktiviteter. I närheten av Norsjø – Telemark Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet. Vilken blir din nästa destination? Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen […]

Sjöstugan – Älmhult

Här kan du njuta av en härlig campingsemester med känslan av befinna dig i en av Astrid Lindgrens magiska sagor.