påsk camping
City - Strömstad
Bö Telemark vinterlek
Påsk First Camp Yessi

Fira påsk på camping 🐣

Påsk + camping = äggstra kul! Vi välkomnar in våren och bjuder in dig till att fira påsk på campingen. Njut av flera dagars ledighet, familjemys och massa roliga aktiviteter. En fördel med att påskcampa i vårt avlånga land är dessutom att du kan välja om du vill spendera dina lediga dagar bland krispiga vinterlandskap och skidbackar eller grönskande natur och värmande vårsol. Ja, påsken bjuder in dig till en oförglömlig campingupplevelse på våra nästan 70 destinationer i Sverige, Norge och Danmark. 🏕️🌷

Påsk tillbud danmark

Paketpris på påskcamping i Danmark 🎈

Vi har tagit fram ett äggstra fint påskerbjudande på alla våra danska destinationer. Ett påskfirande för hela familjen väntar med fyra nätters övernattning i egen husvagn, husbil eller tält. På flera destinationer ingår även fri tillgång till plaskigt roliga badland, YAY!

Påsk + camping till bästa pris 🌟

Har du inte några större krav på vart du ska fira påsk mer än att du vill ha det så billigt som möjligt? I vår lågpriskalender ser du lägsta priserna på alla våra destinationer och kan enkelt filtrera på olika val. Perfekt för dig som vill styra mot bästa priset i påsk!

Yessi påsk på campingen

Satsa på stugmys i påsk 🥰️

Vill du ta fira påsk i en mysig stuga? Det är en riktigt bra kombo har vi hört! Välj och vraka bland stora familjestugor med alla faciliteter du kan tänkas behöva, barnens favoriter med Yessitema eller enklare campingstugor för det lilla sällskapet. Hos oss finns stugmys för alla.

Aktiviteter när du campar i påsk!

Påsk i fjällen - campa på first camp

Påsk i fjällen

Missa inte säsongens sista åkdagar på Orsa Grönklitt! På fjället erbjuds både skidåkningen i alpina backar och bra längdspår.

Vandring

Känn vårens första strålar längst en härlig vandringstur i naturen. Omrking våra destinationer kryllar det av fantastiska leder.

Kolmårdens djurpark

I påsk har Kolmårdens djurpark säsongsöppning. Träffa alla djuren och ta med dom små till Bamses värld.

Camping på Västkusten

Fånga våren på Västkusten

Inget ger mer vårkänslor än Västkustens glittrande omgivningar. Så smått börjar butiker och restauranger att öppna efter vintern.

Kokpunkten

Badäventyr i Påsk

Ävenyr väntar på actionbadet Kokpunkten i Västerås. En unik upplevelse som är lika roliga för alla familjemedlemmar.

Stockholm i påsk

Cityäventyr

Nyttja långledighetern och upptäck vår huvudstad. Obegränsat mer sevärdheter och spännande besöksmål.

Pimpelfiske ansia

Hundspann och snöskoter

Uppe i norr har du fortfarande chansen att uppleva vintermagin med hundspann, skidåkning och snöskoter.

Mountainbike Gol - Hallingdal

Mountainbikecykling

Gör påsken till ett äventyr med mountainbike! Lika roligt oavsett om du är den lite mer erfarne MTB-cyklisten eller nybörjare.