First Camp Duse Udde - Säffle Hoppa till innehåll

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

First Camp Duse Udde – Säffle

 • Hej bästa campare, vad kul att du hittat hit! Duse Udde är nu en del av First Camp-familjen och all information om destinationen hittar du nu här. 😊 Surfa lugnt!

  Välkommen till vår camping Duse Udde utanför Säffle! Här bjuds du på allt från kultur och historia till äventyr och aktiviteter av alla dess slag.

  Duse Udde är en riktig pärla i vackra omgivningar. Naturen bjuder på fina natur- och cykelstigar och ett rikt djurliv. Här finns fantastiska badmöjligheter med barnvänliga stränder och mysiga klippor. Med en fantastisk vy över Vänerhavet ligger den mer än hundra år gamla fyren som idag är en mysig restaurang. På området finns såväl bollsportsområden och lekplatser som de rätta faciliteterna för en riktigt skön vistelse.

  Ta för dig av det du gillar mest – vidsträckta skogar, öppna landskap och inte minst Vänerkusten med de vidsträckta vyerna och den vackra skärgården. Säffle väntar med den klassiska värmländska gästfriheten så att du kan upptäcka, smaka och njuta i din egen takt.

  Barnklubb
  barbell Träningsprogram
  Kvällsunderhållning
  pool Pool
  child Barnpool
  Bistro/Restaurang
  shop Butik/Kiosk
  Frukostpåse
  Husdjursvänligt
  Lekplats
  Närmaste strand/bad: 0 m
  location_city Närmaste centrum: 7,4 km
  Nyheter på våra destinationer

  Nu händer det spännande saker på våra destinationer. Vi renoverar, förbättrar och piffar upp inför årets stora säsong! Läs om vad som händer på din favoritdestination eller någon du tänkt besöka under året!

  Info

  Öppettider
  First Camp Duse Udde – Säffle har öppet året om. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.

  Ansvarig för uthyrning
  Svenska Campingpärlor AB med org.nr: 556528-3628.

  Destinationen är bemannad
  Personal finns på området under öppettiderna.

  1 november till 7 april
  måndag - fredag 08:00 - 17:00
  lördag - söndag Obemannat

  Butiken
  I samma hus som receptionen hittar ni butiken på Duse Udde. Butiken har samma öppettider som receptionen och är endast öppen under sommaren.

  Restaurang Fyren
  Välkommen till Restaurang Fyren som precis som det låter är en fyr, med underbar utsikt mot Vänern. Här kan du avnjuta en god lunch och middag eller varför inte både och? Restaurangen är öppen under sommaren.

   

   

  Se praktisk info

  Bli säsongsgäst

  Läs mer

  Relaxstuga

  Läs mer

  Utforska naturen i Säffle

  Läs mer

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  12 tips på mindre campingar

  Läs mer

  12 tips på längdskidåkning

  Läs mer

  Bucket list inför 2022

  Läs mer